Řešení informačního systému ordinace zubního lékaře - Profousová, Lenka; Kunstová, Renata, 1962-; Žižková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá analýzou a návrhem řešení informačního systému ve stomatologické ordinaci. Dále pak prozkoumáním všech procesů týkajících se vzniku, předávání a uchovávání dat v elektronické i písemné podobě za účelem zefektivnění. Nakonec obsahuje též nástin řešení poskytování lékařské služby jiným lékařům.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; dokumenty; zdravotnická dokumentace; data; bakalářské práce; documents; medical documentation; data; bachelor's theses