Založení a provoz elektronického obchodu - Hromek, Filip (2010)
Cílem této práce je definovat možnosti využití a založení elektronického obchodu pro konkrétní firmu. Na základě vlastního průzkumu určit potřebné funkcionality elektronického obchodu, dle funkcionalit provést komparaci dostupných technických řešení a vybrat optimální variantu s ohledem na možnosti firmy. Dále na základě analýzy dodavatelů materiálu a přepravců, doporučit společnost pro odběr materiálu a přepravu finálních výrobků k cílovým zákazníkům. V rámci návrhu komunikační strategie analyzovat relevantní klíčová slova v daném odvětví a na základě četnosti jejich vyhledávání a konkurenčnosti, navrhnout ty nejvhodnější k použití pro daný projekt.