Založení a provoz elektronického obchodu - Hromek, Filip; Stříteský, Václav; Skokanová, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je definovat možnosti využití a založení elektronického obchodu pro konkrétní firmu. Na základě vlastního průzkumu určit potřebné funkcionality elektronického obchodu, dle funkcionalit provést komparaci dostupných technických řešení a vybrat optimální variantu s ohledem na možnosti firmy. Dále na základě analýzy dodavatelů materiálu a přepravců, doporučit společnost pro odběr materiálu a přepravu finálních výrobků k cílovým zákazníkům. V rámci návrhu komunikační strategie analyzovat relevantní klíčová slova v daném odvětví a na základě četnosti jejich vyhledávání a konkurenčnosti, navrhnout ty nejvhodnější k použití pro daný projekt.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; elektronický obchod; bakalářské práce; electronic commerce; bachelor's theses