Porovnání elektronických sociálních sítí a sociálních skupin - Daňková, Veronika; Surynek, Alois, 1954-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
V této práci jsem se zaměřila na zkoumání sociálních skupin a internetových sociálních sítí. Zabývám se jejich vlastními charakteristikami, členěním a specifiky. Zaměřuji se na rozdíly mezi oběma útvary a následně se je snažím vzájemně porovnat. Při srovnávání věnuji pozornost zejména možnostem využití sociálních skupin a sociálních sítí a jejich vlivu. Při vypracovávání práce jsem čerpala zejména z odborné literatury věnované sociologii, provedeným průzkumům věnovaným sociálním sítím a vlastním zkušenostem se sociálními sítěmi.
Vedoucí práce: Alois Surynek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses