Motivace a spokojenost zaměstnanců v organizaci - Makar, Yauheniya (2011)
Daná bakalářská práce je věnována zkoumání teoretických základů pracovní motivace. Hlavním cílem práce je analýza systému motivace jednání a spokojenosti personálu s práci na příkladu podniku Beltelecom a vypracování doporučení za účelem zvýšení efektivnosti motivačního systému pro zajištění účinnějšího výkonu ze strany zaměstnanců a odstranění zjištěných nedostatků.