Motivace a spokojenost zaměstnanců v organizaci - Makar, Yauheniya; Kašparová, Eva, 1958-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Daná bakalářská práce je věnována zkoumání teoretických základů pracovní motivace. Hlavním cílem práce je analýza systému motivace jednání a spokojenosti personálu s práci na příkladu podniku Beltelecom a vypracování doporučení za účelem zvýšení efektivnosti motivačního systému pro zajištění účinnějšího výkonu ze strany zaměstnanců a odstranění zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; pracovní motivace; pracovní spokojenost; bakalářské práce; employee motivation; job satisfaction; bachelor's theses