Obchodní a investiční potenciál mezi Ruskem a Německem - Maierová, Věra; Hnát, Pavel, 1981-; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce je zaměřena na obchodní a investiční vztahy mezi Německem a Ruskem, zejména z pohledu možného rozvoje Ruska. Jsou v ní shrnuty hlavní makroekonomické údaje o Rusku a Německu, popsána struktura zahraničního obchodu, hlavní obchodní partneři Ruska a Německa a vzájmný obchodní vztah těchto zemí. Toto celé je demonstrováno na vlivu největších firem jmenovaných zemí na jejich vzájemném obchodu. Poslední část je věnována německým přímým zahraničním investicím na území Ruska a pohledu na jejich další možné rozšíření.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Německo; Rusko; bakalářské práce; Germany; Russia; bachelor's theses