Využití CMS Drupal v prostředí Multi level marketingu - Opatřil, Marek; Gála, Libor, 1965-; Kafka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Aby si organizace v dnešní době udržely svou konkurenceschopnost, dříve nebo později jsou vystaveny výběru řešení, které podpoří její procesy. Společnosti zaměřené na multi level marketing tomu nejsou výjimkou. Cílem mé práce bude vytvořit IT podporu v CMS Drupal pro konkrétní společnost podnikající na principech multi level marketingu a poukázat, že i pomocí open source řešení lze vytvořit systém, který zvládne IT podporu v organizaci. Ke své práci přitom budu využívat pouze volně dostupné moduly pro vytváření funkcionalit v Drupalu. Věřím, že má práce pomůže firmám, v otázce rozhodování použití CMS Drupal. Jádrem mé práce bude analýza procesů ve společnosti a návrh IT podpory. Tvorbu této podpory budu popisovat společně s výběrem a nastavením modulů v prostředí CMS Drupal.
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Drupal (software); bakalářské práce; Drupal (software); bachelor's theses