Product placement a jeho uplatnění ve vybraném filmu. - Navrátilová, Kateřina (2011)
Tato práce definuje pojem product placement. Pojednává o jeho formách, historii a jeho právní úpravě v České republice i v USA. Hlavním cílem je prostřednictvím dotazníku analyzovat použití product placementu ve filmu Sex ve městě 2, konkrétně názory diváků na tuto netradiční formu reklamy.