Product placement a jeho uplatnění ve vybraném filmu. - Navrátilová, Kateřina; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce definuje pojem product placement. Pojednává o jeho formách, historii a jeho právní úpravě v České republice i v USA. Hlavním cílem je prostřednictvím dotazníku analyzovat použití product placementu ve filmu Sex ve městě 2, konkrétně názory diváků na tuto netradiční formu reklamy.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses