Aplikace teorie moderní firmy v prostředí společnosti CS Mtrade,s.r.o. - Vich, Marek (2011)
První kapitola (teoretická část) definuje podnik, jeho okolí, marketing, marketingové nástroje a marketingovou komunikaci. Druhá kapitola se zabývá praktickou částí. První podkapitola popisuje Teorii moderní firmy, její základy, východiska a teorie s ní spojené. Druhá podkapitola představuje společnost CS-Mtrade, s.r.o., její současný marketing a SWOT analýzu. Třetí podkapitola se zaměřuje na aplikaci Teorie moderní firmy na společnost CS-Mtrade,s.r.o., pomocí analýzy konkurenceschopnosti a perspektiv a doporučení do budoucna.