Aplikace teorie moderní firmy v prostředí společnosti CS Mtrade,s.r.o. - Vich, Marek; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
První kapitola (teoretická část) definuje podnik, jeho okolí, marketing, marketingové nástroje a marketingovou komunikaci. Druhá kapitola se zabývá praktickou částí. První podkapitola popisuje Teorii moderní firmy, její základy, východiska a teorie s ní spojené. Druhá podkapitola představuje společnost CS-Mtrade, s.r.o., její současný marketing a SWOT analýzu. Třetí podkapitola se zaměřuje na aplikaci Teorie moderní firmy na společnost CS-Mtrade,s.r.o., pomocí analýzy konkurenceschopnosti a perspektiv a doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses