Vývoj oceňování nemovitostí v ČR - Pjechová, Markéta (2010)
V mé práci zachycuji trendy oceňování nemovitostí v ČR z pohledu historického i současných oceňovacích předpisů. Hlavní náplní je oceňování podle oceňovacích předpisů tj. pro úřední účely (pro účely daňové, prodeje a nákupu státního majetku).