Vývoj oceňování nemovitostí v ČR - Pjechová, Markéta; Drozen, František; Zatočil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V mé práci zachycuji trendy oceňování nemovitostí v ČR z pohledu historického i současných oceňovacích předpisů. Hlavní náplní je oceňování podle oceňovacích předpisů tj. pro úřední účely (pro účely daňové, prodeje a nákupu státního majetku).
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses