Proces plánování výstavby budov na příkladu administrativní budovy - Urbánková, Jana (2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na dokumentaci procesu plánování na reálném projektu výstavby administrativní budovy. Vychází z metodiky plánování rozsahu, času a nákladů projektu. Následně popisuje z pohledu investora jejich obsah nebo problémy při realizaci. Analyzuje také možné příčiny a důsledky některých komplikací. Popisovaná administrativní budova je součástí rozsáhlejšího projektu výstavby.