Proces plánování výstavby budov na příkladu administrativní budovy - Urbánková, Jana; Kačín, Radovan; Hrůzová, Helena, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na dokumentaci procesu plánování na reálném projektu výstavby administrativní budovy. Vychází z metodiky plánování rozsahu, času a nákladů projektu. Následně popisuje z pohledu investora jejich obsah nebo problémy při realizaci. Analyzuje také možné příčiny a důsledky některých komplikací. Popisovaná administrativní budova je součástí rozsáhlejšího projektu výstavby.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses