Problematika zavedení nového výrobku do výroby OMIKRON Praha, spol. s. r. o. - Chytil, Jakub (2011)
Práce se zabývá teoretickými východisky zavádění produktu do výroby z pohledu provozního managementu. Práce dále stručně charakterizuje obor polygrafie na tiskárenském výrobním podniku. V aplikační části je text zaměřený na konkrétní vybranou firmu a zvolený postup činnosti ve firmě. Cílem této práce je uvést základní principy a logiku zavádění produktů do výroby a její následná aplikace. Jak blíže uvádějí metody práce, informace obsažené v práci jsou čerpány především z odborné literatury, rozhovorů a vlastních zkušeností. Produkt, který práce popisuje jsou luxusní vizitky vyráběné na speciální papír metodou knihtisku.