Aplikace logistiky na oblast cestovního ruchu v Národním parku Šumava - Švecová, Kateřina; Pernica, Petr, 1948-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je navrhnout taková opatření, které by měly za následek optimalizaci dopravního systému s ohledem na skutečnost, že oblastí zkoumání je národní park, kde je nutné respektovat princip co nejmenšího zatížení životního prostředí. Pro účely návrhu optimalizačních opatření jsou nejprve charakterizovány a analyzovány prvky dopravního systému.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; doprava; cestovní ruch; diplomové práce; transportation; tourism; master's theses