Finanční analýza firmy Subterra a.s. - Komárková, Andrea (2010)
Cílem této bakalářské práce je komplexní analýza akciové společnosti Subterra a.s. v letech 2005-2009. Jedná se o externí finanční analýzu s cílem posoudit finanční zdraví podniku a navrhnout zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část.