Finanční analýza firmy Subterra a.s. - Komárková, Andrea; Cimický, Jan; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je komplexní analýza akciové společnosti Subterra a.s. v letech 2005-2009. Jedná se o externí finanční analýzu s cílem posoudit finanční zdraví podniku a navrhnout zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; ekonomická přidaná hodnota; bakalářské práce; financial analysis; economic value added; bachelor's theses