Analýza zavedení vybraných podnikových informačních systémů - Vokřál, Richard; Lorenc, Miroslav, 1974-; Karlík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá analýzou zavádění podnikových informačních systémů. Jsou uvedeny teoretické postupy pro výběr, implementaci a kontrolu informačních systémů. Práce je zaměřena na systémy Enterprise Resource Planning, je však aplikovatelná i na jiné informační systémy. Teorie je konfrontována s poznatky získanými z tuzemských podniků pomocí strukturovaných rozhovorů, dotazníkového šetření a četbou případových studií. Na základě získaných dat je ověřeno dodržování daných postupů.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses