Podnikatelský plán - založení matéřské školky - Dimukhametova, Liana (2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo zpracovat podnikatelský plán Centra rozvoje dítěte a ujistit se, že je to životaschopný projekt, který během pěti let bude mít kladný hospodářský výsledek. Ve zpracování podnikatelského plánu jsem se snažila držet co nejreálnějších údajů o výnosech a nákladech firmy.