Podnikatelský plán - založení matéřské školky - Dimukhametova, Liana; Dvořáček, Jiří, 1947-; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo zpracovat podnikatelský plán Centra rozvoje dítěte a ujistit se, že je to životaschopný projekt, který během pěti let bude mít kladný hospodářský výsledek. Ve zpracování podnikatelského plánu jsem se snažila držet co nejreálnějších údajů o výnosech a nákladech firmy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses