Vyhodnocení podnikatelského záměru - Kalista, Michal (2010)
Tato práce pojednává o vyhodnocení investičního záměru, který ovlivňují legislativními opatření zavedené vládou. Se zavedenými opatřeními nemohl investor na začátku investice počítat a proto v této práci porovnávám ekonomické výsledky společnosti před a po aplikaci legislativních změn.