Vyhodnocení podnikatelského záměru - Kalista, Michal; Neumaierová, Inka, 1960-; Plandor, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce pojednává o vyhodnocení investičního záměru, který ovlivňují legislativními opatření zavedené vládou. Se zavedenými opatřeními nemohl investor na začátku investice počítat a proto v této práci porovnávám ekonomické výsledky společnosti před a po aplikaci legislativních změn.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses