Facility management součást norem EU - Dvořák, Bohumil (2010)
Práce se zabývá normou ČSN EN 15221 a jejím posouzením v rámci poskytování podpůrných procesů v Evropě a ve světě. Uvádí způsoby implementace normy do organizace a srovnává podmínky pro poskytování podpůrných služeb v oblasti facility managementu. V praktické části je pak modelovým příkladem představena implementace facility služeb v reálném projektu společnosti Okin Group, a. s. Díky tomuto praktickému příkladu můžeme dosáhnout potřebných informací pro srovnání náročnosti úrovně poskytovaných služeb.