Facility management součást norem EU - Dvořák, Bohumil; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; STÁREK, LUDVÍK; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá normou ČSN EN 15221 a jejím posouzením v rámci poskytování podpůrných procesů v Evropě a ve světě. Uvádí způsoby implementace normy do organizace a srovnává podmínky pro poskytování podpůrných služeb v oblasti facility managementu. V praktické části je pak modelovým příkladem představena implementace facility služeb v reálném projektu společnosti Okin Group, a. s. Díky tomuto praktickému příkladu můžeme dosáhnout potřebných informací pro srovnání náročnosti úrovně poskytovaných služeb.
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; facility management; bakalářské práce; facility management; bachelor's theses