Návrh databáze pro internetový katalog hudebních skupin - Šimeček, Petr (2010)
Cílem této práce je popsat jednotlivé fáze procesu vytváření návrhu a následného vývoje databáze pro internetovou stránku shromažďující informace o hudebních skupinách, albech a písních. Hlavní důraz je kladen na optimalizované propojení jednotlivých entit a struktur databáze a jejich funkčnost umožňující využívání několika jazyků na stránce, bez narušení aplikační části internetové stránky.