Návrh databáze pro internetový katalog hudebních skupin - Šimeček, Petr; Palovská, Helena, 1959-; Kaltoun, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této práce je popsat jednotlivé fáze procesu vytváření návrhu a následného vývoje databáze pro internetovou stránku shromažďující informace o hudebních skupinách, albech a písních. Hlavní důraz je kladen na optimalizované propojení jednotlivých entit a struktur databáze a jejich funkčnost umožňující využívání několika jazyků na stránce, bez narušení aplikační části internetové stránky.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; MySQL (databázový systém); bakalářské práce; MySQL (database system); bachelor's theses