Analýza poptávky seniorů po cestovním ruchu - Poláková, Tereza (2010)
Základním tématem práce je poptávka seniorů po cestovním ruchu. Práce definuje základní charakteristiky segmentu seniorů, jeho zvláštní rysy a cestovní chování. Dále se zabývá současnou nabídkou na trhu cestovního ruchu pro tento segment a jejím možným vývojem. Práce je rozdělena do šesti kapitol.