Analýza poptávky seniorů po cestovním ruchu - Poláková, Tereza; Petrů, Zdenka, 1953-; Pronkova, Denisa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Základním tématem práce je poptávka seniorů po cestovním ruchu. Práce definuje základní charakteristiky segmentu seniorů, jeho zvláštní rysy a cestovní chování. Dále se zabývá současnou nabídkou na trhu cestovního ruchu pro tento segment a jejím možným vývojem. Práce je rozdělena do šesti kapitol.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; demografický vývoj; cestovní ruch; senioři; diplomové práce; demographic transition; tourism; older people; master's theses