Analýza trhu open source business intelligence - Formánek, Václav; Pitka, Lukáš, 1984-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce analyzuje stav na trhu s open source Business Intelligence nástroji. Zpracování zahrnuje pohled do minulosti, popsání současného stavu a výhled do budoucnosti. Dále je porovnávána funkcionalita jednotlivých open source nástrojů mezi sebou i vůči komerčním řešením. Zde jsou zobrazeny výhody a nevýhody open source modelu. Závěrečnou částí je analýza průzkumu provedeného v ČR. Ten mapuje stávající rozšíření open source Business Inteligence nástrojů a nabízí výhled do budoucna.
Vedoucí práce: Lukáš Pitka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; analýza; business intelligence; bakalářské práce; analysis; business intelligence; bachelor's theses