Wellness - součást dnešního životního stylu - Novotná, Jana (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou současného životního stylu s důrazem na wellness, který se v poslední době stává jeho běžnou součástí. V teoretické části je definován pojem wellness, stručně popsána jeho historie a součásti, další kapitola se věnuje poskytovatelům wellness služeb. Předmětem praktické části je analýza povědomí věřejnosti o produktech wellness, jež si klade za cíl zjistit, jak spotřebitelé přistupují k otázce zdravého životního stylu a wellness.