Wellness - součást dnešního životního stylu - Novotná, Jana; Mlejnková, Lena; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou současného životního stylu s důrazem na wellness, který se v poslední době stává jeho běžnou součástí. V teoretické části je definován pojem wellness, stručně popsána jeho historie a součásti, další kapitola se věnuje poskytovatelům wellness služeb. Předmětem praktické části je analýza povědomí věřejnosti o produktech wellness, jež si klade za cíl zjistit, jak spotřebitelé přistupují k otázce zdravého životního stylu a wellness.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; wellness; životní styl; diplomové práce; wellness; life style; master's theses