Unique Vision Project o.p.s. - Unique, Elis; Lukeš, Martin, 1976-; Cipro, Martin, 1968-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Hlavním voditkem při stanovení cílů své bakalařské práci jsem použila současné sociologické výzkumy o stavu české společnosti, ze kterých jsem odvodila některé společenské potřeby a v návaznosti na ně jsem pokusila nalezt způsob, jakým je možné na tyto potřeby reagovat z hlediska zpestrení kulturního života pražáků a využit arteterapií v běžné praxi pražské nevládní neziskové organizaci UVP o.p.s. k posilování sociální soudružností a integrací společnosti. Představila jsem podnikatelský záměr, detailní plán a přehled různých společenských aktivit uplatnujících arteterapeutické techniky v kombinací v různé míře vzdělávácích aktivit s zábavnou a poutavou formou dle potřeb cílových kategorií zároven k výchově, pěstování občanských názorů a osobnímu rozvoji jak u dětí tak i dospělých.
Vedoucí práce: Martin Lukeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; umění; občanská společnost; kultura; bakalářské práce; art; civil society; culture; bachelor's theses