Ocenění rodinného domu - Kopecká, Barbora (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na oceňování nemovitostí. Obsahuje 2 hlavní části. Teoretická část popisuje základní pojmy z oblasti oceňování a shrnuje jednotlivé metody oceňování nemovitostí, především metodu administrativní. Hlavním cílem praktické části je aplikace teoretických poznatků, ocenění rodinného domu s příslušenstvím. Ocenění je provedeno podle platného cenového předpisu, tedy metodou administrativní.