Ocenění rodinného domu - Kopecká, Barbora; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na oceňování nemovitostí. Obsahuje 2 hlavní části. Teoretická část popisuje základní pojmy z oblasti oceňování a shrnuje jednotlivé metody oceňování nemovitostí, především metodu administrativní. Hlavním cílem praktické části je aplikace teoretických poznatků, ocenění rodinného domu s příslušenstvím. Ocenění je provedeno podle platného cenového předpisu, tedy metodou administrativní.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; oceňování nemovitostí; bakalářské práce; real property valuation; bachelor's theses