Výzkum účinnosti inzerce v časopisu Joy - Murcková, Lucia; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit a zhodnotit efektivnost inzerce v časopise JOY. Ve své studii se snažím o vymezení tisku vůči ostatním médiím a obhájení jeho důležitosti jako nosiče reklamy. Práce má za úkol také stanovit, jaké hodnoty může tisková inzerce nabídnout a kde jsou její slabiny. Dále chci ve své práci určit podmínky, za kterých dochází k zvýšení účinnosti reklamy, a podložit je daty z terénního šetření, která jsem získala dotazováním. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; dotazování; marketing; bakalářské práce; questioning; marketing; bachelor's theses