Podpora vytváření grafů v ASP.NET 4.0 - Firsov, Vitaly; Buchalcevová, Alena, 1958-; Skoupý, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá nástrojem pro vytváření grafů ve webových aplikacích ASP.NET. V úvodní částí práce je krátce popsána historie vývoje platformy ASP.NET a vyjmenované novinky, které přináší nejnovější verze této platformy. Dále v této práci je ukázán způsob použití grafů v praxi. Jsou zde ukázkové kódy a ilustrační obrázky. Je detailně popsán postup pro vytváření a nastavení grafů. V závěrečné části jsou zpřehledněny složitější typy grafů, podporované ASP.NET 4.0. Cílem práce je seznámit čtenáře s funkcionalitou a možnostmi, které nabízí ovládací prvek Graf (angl. Chart), a názorně předvést využití tohoto mocného nástroje pro vizualizaci dat v ASP.NET 4.0.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses