Sučasné trendy riadenia komunikácie,marketingu zákazníkov a ich aplikácia v spoločnosti Mary Kay - Höfferová, Gabriela (2011)
Bakalárska práca sa zameriava na súčasné trendy riadenia osobnej komunikácie so zákazníkmi a ich následnej aplikácii v spoločnosti Mary Kay. Rozoberá vybrané formy marketingovej komunikácie -- direct marketing, osobný predaj a virálny marketing. Tieto nástroje sú analyzované a následne využité k analýze používanej marketingovej komunikácii v spoločnosti. Práca prináša vlastný návrh novej stratégie, a to využitie sily sociálnych médií -- Facebook, YouTube a písanie blogov.