Sučasné trendy riadenia komunikácie,marketingu zákazníkov a ich aplikácia v spoločnosti Mary Kay - Höfferová, Gabriela; Žebrák, Miroslav; Csikányová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalárska práca sa zameriava na súčasné trendy riadenia osobnej komunikácie so zákazníkmi a ich následnej aplikácii v spoločnosti Mary Kay. Rozoberá vybrané formy marketingovej komunikácie -- direct marketing, osobný predaj a virálny marketing. Tieto nástroje sú analyzované a následne využité k analýze používanej marketingovej komunikácii v spoločnosti. Práca prináša vlastný návrh novej stratégie, a to využitie sily sociálnych médií -- Facebook, YouTube a písanie blogov.
Vedoucí práce: Miroslav Žebrák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses