Strategická analýza podniku - Pivoňková, Eva; Kovář, František, 1940-; Šíbl, Zdenek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu konkrétního podniku, provést externí a interní analýzu a uvést doporučení pro budoucí vývoj podniku.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; horizontální analýza; vertikální analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses