Identifikace a měření výkonnosti procesů ve vybraném podniku - Dobešová, Markéta (2010)
V diplomové práci jsem identifikovala procesy ve společnosti ENVINET a.s. a navrhla další možnosti měření výkonnosti procesů společnosti ENVINET a.s. Ve své práci jsem použila různé ukazatele měření výkonnosti procesů. Na základě uvedených analýz jsem doporučila nové způsoby měření výkonnosti procesů.