Identifikace a měření výkonnosti procesů ve vybraném podniku - Dobešová, Markéta; Kovář, František, 1940-; Karásková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
V diplomové práci jsem identifikovala procesy ve společnosti ENVINET a.s. a navrhla další možnosti měření výkonnosti procesů společnosti ENVINET a.s. Ve své práci jsem použila různé ukazatele měření výkonnosti procesů. Na základě uvedených analýz jsem doporučila nové způsoby měření výkonnosti procesů.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses