Analýza marketingového mixu a nabídkového portfolia ve společnosti Barum Continental, s.r.o. - Anderle, Jiří; Kovář, František, 1940-; Peterka, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem této diplomové práce je analýza nejdůležitějších součástí marketingového mixu. Jelikož autor navazuje na svou bakalářskou práci, je zaměřena na zkoumání produktu společnosti, cenové a distribuční politiky a v neposlední řadě komunikační ho mixu a srovnání minulého stavu z roku 2008 se stavem současným a analyzuje, zda- li se firma poučila z chyb minulých k nápravě nepříznivých skutečností z roku 2008. Na závěr této práce autor je použito dotazníkového šetření k analýze nabídkového portfolia, z něhož autor vyvodil komplexní závěry těchto dvou příbuzných oblastí, které firmě Barum Continental spol. s.r.o. nabídnou možnost nestranného zhodnocení současné marketingové situace a její působení na konečné zákazníky.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: marketing; portfoliová analýza; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; marketing; portfolio analysis; master's theses