Systém odměňování ve vybraném podniku - Mejzlíková, Jana (2009)
Práce se zabývá problematikou odměňování zaměstnanců ve firmě KOVO Koukola, s.r.o. Hlavním cílem diplomové práce je vymezit teoretický koncept systému odměňování pracovníků a konfrontovat jej s reálně fungujícím systémem v konkrétním podniku.