Systém odměňování ve vybraném podniku - Mejzlíková, Jana; Vinšová, Tereza; Havlíčková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zabývá problematikou odměňování zaměstnanců ve firmě KOVO Koukola, s.r.o. Hlavním cílem diplomové práce je vymezit teoretický koncept systému odměňování pracovníků a konfrontovat jej s reálně fungujícím systémem v konkrétním podniku.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: odměňování; zaměstnanci; zaměstnanecké výhody; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; compensation; employees; employee fringe benefits; master's theses