Analýza přirodních a kulturních podmínek pro rozvoj cestovního ruchu Zakarpatska - Ledyda, Kateryna; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zabývá cestovním ruchem Zakarpatská. Cílem diplomové práce je představit Zakarpatsko, které je stale nedoceněným regionem, širší veřejnosti, a tým samým zvětšit povědomí o něm. Poukázat na významnou roli kraje v cestovním ruchu Ukrajiny, na jeho přírodní, kulturní, historický a společenský potenciál.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; Ukrajina; diplomové práce; tourism; Ukraine; master's theses