"Open Computing Language" pro .NET - Sakiqi, Fatjon; Tichý, Vladimír, 1953-; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
V rámci této bakalářské práce zkoumám technologií OpenCL a možnost jejího využití pro platformu .NET. Spojením výhod těchto technologií lze získat snadno použitelné a zároveň výkonné řešení, které je nezávisle na operačním prostředí či hardwaru a které lze nasazovat ve všech oblastech moderní elektroniky -- od chytrých telefonů až po výkonné výpočetní servery. Nedílnou součásti této práce jsou také rychlostní testy, které prověří přínosy tohoto řešení s ohledem na výpočetní výkon různých komponent počítače.
Vedoucí práce: Vladimír Tichý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses