Světové výstavy EXPO - Chaloupková, Veronika; Heřmanová, Eva, 1959-; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá tématikou světových výstav EXPO a jejich významem. Neopomíjí ani účast České republiky. Základem práce je představení těchto událostí, obecná fakta o nich a informace o organizátorech. Důležitou část zabírá historie a vývoj. Zvláštní pozornost je věnována dvěma milníkům EXPO Brusel 1958 a EXPO Aichi 2005. Impulzem k vypracování této tématiky bylo EXPO, které proběhlo v čínské Šanghaji v roce 2010 a které se stalo největší a nejdražší událostí v historii. Závěrem práce je vyhodnocení významu, kladů a záporů pořádání světových výstav.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses